“Технологията роди интернет лумпените.”

Росица Цанова на TEDxMladostWomen 2015Родена съм в София, но пъпът ми е хвърлен на морето. Обичам хубави книги, вкусна храна, музика, пътешествия, шоколад и твърдо вярвам, че хората които мразят котки, ще се преродят като мишки в следващия си живот. Фотографията ми e слабост. Професионално винаги съм се занимавала с маркетинг комуникации, в момента съм маркетинг специалист в автомобилна компания. От 2015 г. заедно с още три прекрасни дами се занимавам и с организацията на TEDxMladostWomen – един от най-смислените и удовлетворяващи проекти, по които съм работила.

Блогът е под този Creative Commons лиценз и сте добре дошли да ползвате материали от него. Можете да ми пишете на hello at internetlumpen.net, но по-бързо ще се свържете с мен в twitter.

Идеята за този блог се зароди на 15 юни 2013 година, ден след като избухнаха протестите ДАНСwithMe. За името на домейна и блога ще съм вечно признателна на един депутат, изрекъл горните думи. Оказа се, че макар замислено като обида, всъщност определението квалифицира много добре немалка група от хора, които не са адекватни спрямо абсурдната политическа норма в България и затова искат да я променят.