Разни Събития

Маркетинг на съдържанието и социални медии от първа ръка

27.04.2016

Какво е маркетинг на съдържанието? Как да изградите работеща стратегия за вашия бизнес? През какви етапи минава пътят на потребителя до решението за покупка? Как да създадете съдържание, което да го отведе до финалната стъпка? Как да интегрирате социалните медии в стратегията по адекватен начин, който едновременно да е релевантен на бранда ви и и да говори на езика на аудиторията ви?

За това, подплатено с реални казуси и добри практики от BMW и други компании, ще говоря по време на курса за социални медии и маркетинг на съдържанието, който организира London School of PR от 10 май до 15 юни.

Лекторите и темите

Имам удоволствието да съм в компанията на Жюстин Томс – създател на ABC Design и преподавател в НБУ по комуникации, Илияна Захариева – директор „Корпоративни комуникации” в Мтел, Виктория Блажева – директор „Връзки с обществеността и комуникации“ в УниКредит Булбанк и Георги Грънчаров – мениджър “Онлайн комуникации” в УниКредит Булбанк.

Освен основен преглед на социалните медии и препоръки за стратегии като част от маркетинговата ви политика, ще бъдат засегнати и важни теми като управлението на репутацията онлайн и реакция при кризи и негативни коментари от потребители.

За кого е подходящ курсът?

Маркетинг специалисти и мениджъри, които искат да разширят и подобрят комуикационните стратегии на компаниите, за които работят.

Всеки, който стартира бизнеса си сега и би искал да изгради стратегия за развитието му онлайн на твърда основа.

Всеки, който вече е установил своите практики за онлайн комуникация, но смята, че може да внесе подобрение в начина, по които ги управлява.

Всеки, който би искал да чуе реални добри практики в подкрепа на важната (но отново погледната от практическа гледна точка) теория.

Повече информация

Цената на курса е 280 EUR, а успешното му завършване гарантира британски сертификат от London School of PR.

Можете да изтеглите брошурата на курса оттук, а записванията стават на сайта на London School of PR България.

 

 

 

 

Повече от същото

0 коментара

Коментар