Събития

CEEDS 2015 by Webit след по-малко от месец

25.03.2015

Началото на 2015 е сезонът на конференциите. И докато триумфалният Innovation Explorer Day дебютира на форумната сцена тази година, CEEDS by Webit 2015 (21-22 април, Парадайс център) ще се проведе за седма поредна година. Няма да навлизам в клишето за първите седем години, но фактът, че специален гост и участващ в програмата ще бъде вицепрезидентът на Европейската Комисия Дигитален Единен пазар – Андрус Ансип, е показателен. За тези от вас, които чуват името му за първи път, това е бившият министър-председател на Естония, държавата с най-добре интегрираната платформа за електронно правителство в Европа.

CEEDS by Webit е двудневен форум за дигиталните, технологиничните, медиините и рекламните пазари със специален фокус върху Централна и Източна Европа. Лекциите ще се развият на 3 основни паралелни сцени:

На сцената на Tech Summit ще се дискутират теми, свързани с технологии, Internet of Everything, образование, дигитално здравеопазване, Big Data, Cloud, пари и разплащания.

Темите на “Marketing and Innovation Summit ще засягат иновации и практики в областите на рекламата, мобилния маркетинг, дигиталната търговия, дигитална трансформация, дигитални развлечения и медии, и социалните медии.

Enterprise2Founders Summit е третата основна сцена и ще срещне топ мениджъри на големи европейски компании с представители на стартъп и предприемаческата общност.

Освен случващото се на основните сцени, програмата ще включва уъркшопи, “Академия за вирусни кампании” и други съпътстващи събития. А със своите над 100 лектора и над 3000 очаквани гости CEEDS by Webit 2015 не е за изпускане и от нетуъркинг гледна точка.

Имате по-малко от седмица време да закупите билети за събитието на редовна цена. Може да се регистрирате тук.

Бях любезно поканена от организаторите да блогвам за форума, затова очаквайте още инфо от мен в следващия месец, а и от мястото на събитието.

Повече от същото

0 коментара

Коментар