Събития

Само 5 дни до Innovation Explorer Day 2015

20.02.2015

Остават броени дни до Innovation Explorer Day. За събитието, част от лекторите и програмата, както и защо не е за пропускане, ви писах по-рано, а оттогава се случиха няколко нещо, които заслужват специално внимание. 

Към гост-лекторите на форума се присъединиха много нови водещи експерти и лидери на мнение. Сред тях са:

Костантин Вълков, програмен директор на Дарик радио, който ще говори за инициативата “40 до 40”.

Даниел Берг и Боян Маркович от Европейската банка за възстановяване и развитие за България, които ще говорят за това как България може да изгради стабилна екосистема на иновации с подкрепата на публичния и частния сектор.

Маргарита Видева, Brewing Innovation Manager Europe в Molson Coors, ще сподели какво е да заемаш тази позиция, какви са процесите и отговорностите, свързани с развитието на иновациите в големите корпорации.

Emil_GeorgievНо от новите лица в дългия списък от лектори най-искрено ме зарадва Емил Георгиев. Емо е адвокат с голям опит в патентното право и, по стечение на обстоятелства от протестен характер, мой познат. Той ще говори за това как да защитите иновациите си, като кандидатствате за патент. Радва ме появяването му на сцената на Innovation Explorer, защото той е един от малкото ми познати хора с несломими дух и енергия за промяна и иновации.

Следете Facebook страницата на Innovation Explorer Day днес, защото организаторите обещават да съобщят нови изненадващи гости, които да въведат публиката в темата с кратки, 5-минутни блиц сесии в началото на форума.

Всичко за форума можете да намерите на innovationexplorer.bg, а по-долу са трите страхотни интервюта на блогъри с организатори и лектори на събитието.

 

Повече от същото

0 коментара

Коментар